fotografie culinara
fotografie culinara

Pentru a crea cea mai buna reclama pentru produse culinare pe care doriti sa le comercializati, cel putin o fotografie culinara este indispensabila.

Un aliment care arata delicios intr-o poza va avea un impact deosebit asupra cumparatorilor. Acesta va declansa una dintre cele mai primare nevoi ale omului, si anume, aceea de a se hrani.

Aceste instante de fotografie culinara pot fi folosite in diferite feluri. Fie in reclame sau emisiuni TV, postere sau bannere, reviste, ambalaje de produs, carti de bucate, meniuri online, fie printate.

O fotografie face cat o mie de cuvinte!

O fotografie culinara reusita poate atrage foarte multi clienti restaurantului, poate servi ca imagine pozitiva a localului unde se serveste.

Aranjamentul sau va atrage o clientela ce prefera acel gen de imagine a platoului ce va fi servit la momentul interactiunii directe cu localul sau cu produsul culinar comandat, in cazul comenzilor online de mancare gatita.

O fotografie culinara va pune in valoare imaginatia sau profesionalismul sefului bucatar. Acesta isi va putea pune semnatura pe fiecare farfurie executata si va fi recunoscut de cunoscatori.

Un restaurant ce tine la imaginea sa va apela constant la serviciul de fotografie culinara pentru a-si mentine clientela aleasa. Clientii la randul lor vor dori permanent un afisaj al produselor cat mai lizibil. Vor dorii o permanenta diversitate a produselor. In acest fel, se vor putea orienta si catre meniurile zilei recomandate.

Fotografia culinara este nelipsita in cazul fast food-urilor unde produsele necesita un afisaj luminat, usor de vazut de la distanta. Acestea le putem observa cu usurinta in Mall-uri sau stradal. Fotografia, desii nu constentizam pe moment atrage privirea prin caliatea si culorile folosite. Calitatea si rezolutia la care sunt executate fac diferenta in momentul printarii mai ales la dimensiuni foarte mari.

In mediul online, blogurile de profil folosesc fotografia culinara pentru a explica retete. La fel se intampla si in cazul cartilor de bucate moderne, unde o fotografie face cat o mie de cuvinte.


Studio editare foto video Bucuresti
Contact MEC Media: 0744.36.70.80