fotografie imobiliara

O tofografie imobiliara este un trend, o noutate in industria imobiliara. Realizarea de fotografii profesionale a apartamentelor sau proprietatilor puse in vanzare cresc din ce in ce mai mult vanzarile pe acest segment de piata.

Atat online cat si in agentia imobiliara, fotografiile imobilelor scoase la vanzare sunt primul impact vizual al clientului cu produsul vandut, in acest caz spatiul comercial sau apartamentul scos spre inchiriere sau vanzare.

Ca si in cazul oricarui produs online, proprietatile vor fi clasificate rapid ca frumoase sau complet neinteresante doar din simpla vizionare fugitiva a unor fotografii din anunt.

Asemanatoare vanzarii unui imobil sau a unei proprietati este si inchirierea acestora pe perioade lungi sau scurte in regim hotelier.

O fotografie imobiliara reusita este cea care poate capta atentia cat mai multor tipologii de clienti, atat pragmatici cat si optimisti, familisti sau burlaci si asa mai departe.

Majoritatea cumparatorilor sau celor ce vor sa inchirieze un imobil sau a unui spatiu comercial incep cautarea acestuia in mediul online, de aceea este important ca prima impresie sa conteze enorm!

Spatiile comerciale vor avea nevoie de o fotografie imobiliara ce poate sa conduca persoana interesata de achizitie sau inchiriere sa isi vada afacerea in acel loc doar privind fotografiile locatiei.

Fiecare om isi va cauta confortul si se va vedea folosindu-si imaginatia in acea locatie sau nu, pornind de la gusturi, stare sociala sau posibilitati financiare, iar fotografiile fac acest lucru posibil.

Pe un website imobiliar o filmare din locatie sau o fotografie imobiliara de tip 360 grade vor face anuntul unul profesional iar locatia una irezistibila, ce merita a fi vizionata si ulterior cumparata sau inchiriata.

text by Giulyyy


Studio editare foto video Bucuresti
Contact MEC Media: 0744.36.70.80