Lansam cel mai nou Studio Foto Video Profesional din Bucuresti. Complet echipat, gata sa va transpuna in imagini cele mai importante evenimente din viata dumneavoastra.

MECMEDIA.RO


Folosim aparatura de ultima generatie pentru a fi siguri ca imaginile prelucrate si editate vor fi de inalta calitate.

La finalul sedintelor, pozele si videoclipurile vor fi editate cu cele mai bune programe de editare foto-video.

MEC MEDIA STUDIO isi indreapta atentia catre toate domeniile de activitate. Fotografia aduce in vizorul publicului orice obiect sau peisaj ce trebuie imortalizat, comercializat, inchiriat si asa mai departe.

In cazul unei afaceri, fotografia de produs, fotografia culinara, fotografia imobiliara, sedintele foto cu birourile sau incintele spatiilor comerciale sunt necesare oricarei afacaeri. Acestea trebuie efectuate folosind echipamente foto si video profesionale. Trebuie executate de specialisti in arta fotografica pentru a capta in mod pozitiv si inedit atentia clientilor sai.

In cazul unei persoane fizice fara intentii comerciale, imortalizarea unui moment important sau conturarea imaginii personale este solicitata in mod expres. Aceasta, in consecinta va apela la sedinte foto de familie, sedinte foto pentru nou nascut, erotice, boudoir sau de tip fashion.

Declaratiile de dragoste sau cererile in casatorie inmanate online sunt deasemenea un trend in ascensiune.

In ultima perioada, in mediul online un interes de accesare major il au clipurile video. Videoclipurile pot fi scurt metraje ca spoturi publicitare, videoclipuri muzicale sau de prezentare, pamflete. In categoria scurt metraje pot intra invitatii online la evenimente social media sau personale. Ca lung metraje putem adauga prezentari detaliate de produse sau servicii ale companiilor ce isi prezinta activitatea in mod detaliat.

MEC MEDIA STUDIO este partenerul ideal in realizarea tuturor proiectelor personale sau de business. Implicati total in realizarea de cadre unice si profesionale, experienta de televiziune pune o amprenta clara pe materialul final servit clientului.

text by Giulyyy

Studio editare foto video Bucuresti
Contact MEC Media: 0744.36.70.80