Un spot video de prezentare este necesar pentru prezentarea profesionala a unui eveniment planificat.

Un spot video de prezentare reusit necesita o regie de exceptie. Pentru ca imaginea filmata sa transmita vizual pasii desfasurarii evenimentului, data programata, participantii si/sau alte detalii. Dupa caz sau domeniu, poate fi folosit pentru a pune in valoare sponzorii evenimentului sau artistul/artistii participanti. Pentru toate aceste este nevoie de regie, montaj, efecte si multe altele pentru a capta cat mai multe priviri interesate de eveniment prin simpla lui prezentare difuzata.

Montajul cadrelor filmate, efectele, lumina, echipamentele tehnice, locatia sau platoul folosit in realizarea unui clip video de prezentare, sunt elemente esentiale ce tin de productie videografica. Organizarea acestora cad in seama casei de productie si pun o amprenta solida asupra imaginii acesteia, dar si a celor pentru care este realizat clipul.

Experienta cinematografica si imaginatia, dar mai mult experienta au un rol esential in aspectul final al clipului video filmat. Calitatea imaginii este deasemenea importanta si toate fac parte integranta din videclip si din produsul final.

Un clip video de prezentare se va plia intotdeauna pe ceea ce imaginile captate doresc sa transmita publicului. Audienta se va regasii in mesajul transmis, actiunea captata vizual de cadrele filmate.

De multe ori spunem ca evenimentul e bun dar videoclipul nu are nici o treaba cu acesta, sau pacat de reclama caci evenimentul pare interesant. Desii acestea sunt doar pareri personale, criticarea fie pozitiva, fie negativa pot influenta luarea unei decizii asupra participarii sau promovarii clipului video ales spre a reprezenta in final evenimentul.

Pentru realizarea unui videoclip de prezentare reusit se vor tine cont de multe aspecte si va trebui executat ca la carte. In acest mod clipul filmat va aduce un plus de imagine tuturor celor implicati in productia acestuia, promovarea sa, sponzorilor principali si secundari si nu in ultima instanta evenimentului in sine.


Studio editare foto video Bucuresti
Contact MEC Media: 0744.36.70.80