Un videoclip muzical este un pas necesar pentru conturarea imaginii de artist sau trupa.

Un videoclip muzical reusit necesita o regie de exceptie. Pentru ca imaginea filmata sa transmita vizual povestea actiunii piesei, sau sa puna in valoare artistul, este nevoie de regie.

Montajul si efectele, lumina si cadrele, echipamentele tehnice, locatia sau platoul folosit in realizarea videoclipului, sunt elemente esentiale ce tin de productie videografica. Organizarea acestora cad in seama casei de productie si pun o amprenta solida asupra imaginii trupei sau artistului.

Experienta cinematografica si imaginatia au un rol esential in aspectul final al clipului video filmat. Calitatea imaginii este deasemenea importanta si fac parte integranta din videclip.

Un videoclip muzical se va plia intotdeauna pe starea de spirit a artistului sau pe ceea ce piesa sa doreste sa transmita publicului. Audienta se va regasii in personaje, sau vor fi captate vizual de cadrele filmate.

De multe ori spunem melodia e buna dar videoclipul nu are nici o treaba cu piesa, sau pacat de videoclip caci piesa este slaba. Desii acestea sunt doar pareri personale, criticii muzicali pot influenta topurile muzicale. Luand in consideraratie toate aspectele in realizarea propriilor impresii despre ce au auzit sau au urmarit pe ecran.

Un videoclip muzical reusit tine de multe aspecte si trebuie sa fie executat ca la carte. In acest fel videoclipul muzical va aduce un plus de imagine pozitiva protagonistului sau trupei pentru care este executat.


Studio editare foto video Bucuresti
Contact MEC Media: 0744.36.70.80